Fyrklövern ekonomi och juridik AB

E-post: info@4klovern.se
Fax: 021-40 87 39

Org.nr: 556729-8467
God kreditvärdighet sedan 2009

Bisnode 05 Juli 2016

HEM
TJÄNSTER
REFERENSER
OM OSS
JOBBA HOS OSS
KONTAKTA OSS
KUNDPORTAL

LEDIGA JOBB

HEM   TJÄNSTER    REFERENSER    OM OSS     JOBBA HOS OSS     KONTAKTA OSS   KUNDPORTAL

Copyright © Fyrklövern i Mälardalen AB 2016 - Allt material skyddas av lagen om upphovsrätt

Vi har inga lediga tjänster men du är alltid välkommen in med en spontanansökan

Lediga jobb

Ansök här!

Redovisningsekonom - NYKÖPING

Är du en glad redovisningsekonom?

Just nu söker vi en engagerad och glad medarbetare till kontoret i Nyköping. Du stimuleras av att jobba med alla delar inom redovisningen fram till det är dags för bokslut.

Du arbetar prestigelöst och strukturerat med allt från löpande bokföring, leverantörsbetalningar, fakturering och annat inom ekonomiadministration som våra kunder behöver hjälp med. Du har minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi jobbar mest i Fortnox men vi lägger större vikt på den kunskap du har kring redovisning och att du är rätt person än på att du kan ett visst program. Har du erfarenhet av löner är det meriterande. Vi förutsätter att du gillar mötet med människor då tjänsten innebär mycket kontakt och samarbete med kunder och kollegor.

Urval & intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan till jobba@4klovern.se , dock senast den 2 juni 2019.

För frågor om tjänsten kontakta Nina, nina.wibergkarlsson@4klovern.se, 021-40 87 49.

 

Jurist till vårt kontor i Örebro – är du den vi söker?

Fyrklövern är jordnära jurister och glada ekonomer som med glädje, engagemang och lärande hjälper människor att starta och driva lönsamma företag på bästa sätt. Fyrklöverns juristavdelning består idag av fem jurister och en nyttjanderättsexpert på orterna Västerås, Uppsala, Nyköping och Stockholm. Då intresset för våra tjänster i Örebro är stort söker vi nu en jurist till vårt kontor i Örebro – är du den vi söker?

Juristerna har idag förutom interna kunder ett stort inflöde av externa uppdrag, både från privatpersoner och företag. Det är viktigt att du har intresse av att jobba med små och medelstora företag och framförallt människorna i och kring företagen. Har du erfarenhet kopplat till jord och skog är det meriterande.  


Som jurist hos Fyrklövern arbetar du inom ett brett spektrum av juridiska frågor, som ofta tangerar varandra såsom:

  • ekonomisk familjerätt
  • skatterätt

  • fastighetsrätt

  • fordringsrätt

  • bolagsrätt

  • generationsskiften

  • avtalsrätt

  • hyresrätt

  • arrenderätt

För att trivas hos oss behöver du vara ödmjuk, lösningsorienterad, ha en stor portion sunt förnuft och skinn på näsan. Du ska vara genuint intresserad av ditt arbete och vara mån om att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer till dina kunder. Vi tror på mjuka värden och lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.  

Du som söker har en akademisk examen inom juridik och flera års arbetslivserfarenhet av självständigt juridiskt arbete. Tjänsten innebär att du ska utveckla vår juridiska verksamhet i Örebro samt bidra till och arbeta tillsammans med övriga medarbetare för Örebrokontorets fortsatta expansion i området. Ett väl uppbyggt eget nätverk i Örebroområdet är meriterande.

Körkort och tillgång till bil är ett krav eftersom tjänsten innebär resor till våra andra kontor, till kunder och till samarbetspartners.

Fyrklövern står för glädje, engagemang och lärande. Att rekrytera personer med rätt inställning till sitt arbete är A och O för oss! Vi tror på balans i livet, det ska finnas plats för både arbete och fritid. Du har möjlighet att vara flexibel med dina arbetstider och i övrigt styra ditt arbete – vi tror på frihet under ansvar. Vi lägger stor vikt vid en trevlig arbetsmiljö med fokus på att det ska vara roligt att gå till jobbet!  

Är du redo att bli en gänget? Välkommen med din ansökan till jobba@4klovern.se!  

Läs mer om Fyrklövern på www.4klovern.se.  

Vi arbetar med löpande urval och vill därför ha din ansökan snarast, dock senast 2020-02-23.

För frågor om tjänsten kontakta:

Kristin Nilsson

Tel: 076-677 24 06

Mail: kristin.nilsson@4klovern.se

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag.

 

 

 

 

Ansök här!

Ansök här!

Driven ekonom sökes i Nyköping

Vi söker en rutinerad, engagerad och glad ekonom som tar ledarrollen och ansvaret för att utveckla och driva kontoret i Nyköping. Du har många års erfarenhet av bokföring, bokslut och rådgivning, ett stort kontaktnät, delar vårt driv och engagemang och är redo för nya utmaningar i ett snabbt växande företag med fokus på rådgivning och kundnytta.

Våra kunder kommer från olika branscher. Du är med på deras resa och utvecklas med dem. Dina dagar är varierande med tyngdpunkt på kundarbete i form av rådgivning, bokslut och deklarationer.  Har du erfarenhet kopplat till jord och skog är det meriterande, men inget krav.

Hos Fyrklövern är medarbetaren och kunden i fokus. Miljön är prestigelös. Vår värdegrund Glädje, Engagemang och Lärande genomsyrar vår verksamhet både i företaget och i kunduppdragen. Utmaningar gör oss lite bättre och effektivare för varje dag. Som människor utvecklas vi tillsammans med våra kunder.

Fyrklövern drivs av engagemang för kundernas verksamheter och kollegornas uppdrag. Hos oss är tillväxten snabb och förändringstakten hög. Fyrklövern finns på nio orter och har 68 anställda. Vårt mål är en stark marknadsposition på de orter vi finns genom seniora ekonomer och jurister som har en god lokal förankring.

Våra kunder är ägarledda företag och många är verksamma inom de gröna näringarna.

 

Vi rekryterar löpande, så välkommen in med din ansökan till jobba@4klovern.se dock senast den 31 mars.  

För frågor om tjänsten kontakta:

Per Josefsson

Tel: 070-598 22 03

Mail: per.josefsson@4klovern.se

 

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag.

 

 

 

 

Ansök här!