Fyrklövern ekonomi och juridik AB

E-post: info@4klovern.se
Fax: 021-40 87 39

Org.nr: 556729-8467
God kreditvärdighet sedan 2009

Bisnode 05 Juli 2016

HEM
TJÄNSTER
REFERENSER
OM OSS
JOBBA HOS OSS
KONTAKTA OSS
KUNDPORTAL

LEDIGA JOBB

HEM   TJÄNSTER    REFERENSER    OM OSS     JOBBA HOS OSS     KONTAKTA OSS   KUNDPORTAL

Copyright © Fyrklövern i Mälardalen AB 2016 - Allt material skyddas av lagen om upphovsrätt

Vi har inga lediga tjänster men du är alltid välkommen in med en spontanansökan

Lediga jobb

Ansök här!

Redovisningsekonom - NYKÖPING

Är du en glad redovisningsekonom?

Just nu söker vi en engagerad och glad medarbetare till kontoret i Nyköping. Du stimuleras av att jobba med alla delar inom redovisningen fram till det är dags för bokslut.

Du arbetar prestigelöst och strukturerat med allt från löpande bokföring, leverantörsbetalningar, fakturering och annat inom ekonomiadministration som våra kunder behöver hjälp med. Du har minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi jobbar mest i Fortnox men vi lägger större vikt på den kunskap du har kring redovisning och att du är rätt person än på att du kan ett visst program. Har du erfarenhet av löner är det meriterande. Vi förutsätter att du gillar mötet med människor då tjänsten innebär mycket kontakt och samarbete med kunder och kollegor.

Urval & intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan till jobba@4klovern.se , dock senast den 2 juni 2019.

För frågor om tjänsten kontakta Nina, nina.wibergkarlsson@4klovern.se, 021-40 87 49.

 

Redovisningsekonom - Linköping

Vi söker en rutinerad, engagerad och glad medarbetare som tar ledarrollen och ansvaret för att tillsammans med övriga medarbetare utveckla och driva kontoret. Du har ett stort kontaktnät, delar vårt driv och engagemang och är redo för nya utmaningar i ett snabbt växande företag med fokus på rådgivning.

Våra kunder kommer från olika branscher. Du är med på deras resa och utvecklas med dem. Dina dagar är varierande med tyngdpunkt på kundarbete i form av rådgivning, bokslut och deklarationer.  Har du erfarenhet kopplat till jord och skog är det meriterande, men inget krav.

Hos Fyrklövern är medarbetaren och kunden i fokus. Miljön är prestigelös. Vår värdegrund Glädje, Engagemang och Lärande genomsyrar vår verksamhet både i företaget och i kunduppdragen. Utmaningar gör oss lite bättre och effektivare för varje dag. Som människor utvecklas vi tillsammans med våra kunder.

Fyrklövern drivs av engagemang för kundernas verksamheter och kollegornas uppdrag. Hos oss är tillväxten snabb och förändringstakten hög. Fyrklövern finns på nio orter och har 65 anställda. Vårt mål är en stark marknadsposition på de orter vi finns genom seniora ekonomer som har en god lokal förankring.

Våra kunder är ägarledda företag och många är verksamma inom de gröna näringarna.

Är du redo att bli en i gänget?  

Vi rekryterar löpande, så välkommen in med din ansökan, dock senast den 30 november.

För frågor om tjänsten, kontakta:

Carolina Åberg 072-050 20 28

 

 

 

 

Ansök här!

Ansök här!