Fyrklövern i Mälardalen AB

E-post: info@4klovern.se
Fax: 021-40 87 39

Org.nr: 556729-8467
God kreditvärdighet sedan 2009

Bisnode 05 Juli 2016

HEM
TJÄNSTER
REFERENSER
OM OSS
JOBBA HOS OSS
KONTAKTA OSS
KUNDPORTAL

LEDIGA JOBB

HEM   TJÄNSTER    REFERENSER    OM OSS     JOBBA HOS OSS     KONTAKTA OSS   KUNDPORTAL

Kontorschef - BRÅLANDA

Vi slår upp portarna till vårt nya kontor på det Gröna Klustret i Nuntorp!

Är det du som tar ansvaret och ledarrollen för att tillsammans med övriga medarbetare inom Fyrklövern utveckla och driva kontoret? Delar du vårt driv och engagemang? Du som svarar ja på frågorna är en utpräglad starter med ett naturligt högt tempo och en positiv och entusiasmerande personlighet. Våra kunder kommer från olika branscher. Du är med på deras resa och utvecklas med dem. Dina dagar är varierade med rådgivning till våra kunder och att leda och utveckla kontoret. Har du erfarenhet kopplat till jord och skog är det meriterande.  

Hos Fyrklövern är medarbetaren och kunden i fokus. Miljön är prestigelös. Vår värdegrund Glädje, Engagemang och Lärande genomsyrar vår verksamhet både i företaget och i kunduppdragen.

Utmaningar gör oss lite bättre och effektivare för varje dag. Som människor utvecklas vi tillsammans med våra kunder.  

Är du redo att bli en i gänget?  

För frågor om tjänsten kontakta: Anders Andersson 073-944 47 54

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan, dock senast den 15 december.

Redovisningsekonom - BRÅLANDA

Är du en glad redovisningsekonom med ett engagerat förhållningssätt till ditt arbete?

Då kan det vara dig vi söker till vårt nya kontor på Grönt kluster i Nuntorp!

Det är meriterande om du har erfarenhet av eller intresse för jord och skog.  

Fyrklövern drivs av engagemang för kundernas verksamheter och kollegornas uppdrag. Nu växer vi och vill bli fler glada och jordnära medarbetare. I en prestigelös miljö med högt i tak och nära till skratt växer vi i vårt lärande och kunderna växer med oss. Vårt mål är att på bästa sätt hjälpa kunden in i framtiden. Flera av våra kunder är verksamma inom jord och skog.  

För frågor om tjänsten kontakta: Anders Andersson 073-944 47 54

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan, dock senast den 15 december.

 

Copyright © Fyrklövern i Mälardalen AB 2016 - Allt material skyddas av lagen om upphovsrätt

Redovisningsekonom - UPPSALA

Just nu söker vi engagerade och glada medarbetare till vårt kontor i Uppsala. Du stimuleras av att jobba med alla delar inom redovisningen fram till det är dags för bokslut.

Du arbetar prestigelöst och strukturerat med allt från löpande bokföring, leverantörsbetalningar, fakturering och annat inom ekonomiadministration som våra kunder behöver hjälp med. Du har minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi jobbar mest i FortNox men vi lägger större vikt på den kunskap du har kring redovisning och att du är rätt person än på att du kan ett visst program.

För frågor om tjänsten kontakta: Nina Wiberg Karlsson 076-134 00 49, nina.wibergkarlsson@4klovern.se

Vi rekryterar löpande, välkommen med din ansökan, dock senast den 30 november

Lediga jobb

Ansök här!

Ansök här!

Ansök här!

Ekonom med erfarenhet av jord och skog - SALA

Är du en glad ekonom med ett engagerat förhållningssätt till ditt arbete?

Har du intresse för och erfarenhet av jord och skog?

Då kan det vara dig vi söker till vårt nya kontor i Sala!

Fyrklövern drivs av engagemang för kundernas verksamheter och kollegornas uppdrag. Nu växer vi och vill bli fler glada och jordnära medarbetare. I en prestigelös miljö med högt i tak och nära till skratt växer vi i vårt lärande och kunderna växer med oss. Vårt mål är att på bästa sätt hjälpa kunden in i framtiden. Flera av våra kunder är verksamma inom jord och skog.  

För frågor om tjänsten kontakta: Pernilla Jansson 076-677 27 51

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan, dock senast den 15 december.  

Ansök här!

Ekonom med erfarenhet och intresse för Lantbruk - LINKÖPING


Känner du till Fyrklövern? Inte? Då ska vi berätta lite mer!

Välkommen! Tack för din uppmärksamhet, nu ska vi berätta varför du ska jobba hos just oss på Fyrklövern!

Vi vet, det låter klyschigt, men vi bygger vårt företag utifrån medarbetarnas drivkraft att utvecklas och hjälpa kunderna. Vi fattar alla beslut utifrån vad vi vill åstadkomma som personer och hur vi själva vill driva vår verksamhet. På riktigt. Som en effekt av detta har vi en verksamhet i tillväxt. Den viktigaste pusselbiten i detta är att du måste känna glädje när du går till jobbet – Gör du det har vi som lag lyckats!

Om dig

Vi vill träffa dig som brinner för ekonomi och kunder, men har kroknat på att jaga individuella resultat och mål. Självklart följer vi också upp men vi gör det som team, i en dialog och med laget i fokus. Vi struntar i om du arbetar heltid eller deltid, bara du är engagerad och har hjärtat hos oss när du är på plats. Kort och gott – vi söker dig som bidrar du till vår gemenskap, ger positiv energi och har en hjälpsam inställning till oss kollegor och till våra kunder! Låter det lite spännande? Vad bra, läs vidare!

Om rollen

Som ekonom på Fyrklövern hjälper du människor uppnå sina visioner o mål att driva framgångsrika företag. Detta innebär att du bistår med ekonomisk hjälp till ägarledda små och medelstora företag. Med ekonomisk hjälp menar vi främst bokslut, deklarationer, budgetering, uppföljning, löneredovisning, likviditetsplanering m.m.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som ekonom inom lantbruk eller skog, och som vill utvecklas vidare i din roll. Vi ser positivt på om du har en relevant utbildning eller har ett specialintresse som t.ex. lön, digitalisering, affärsrådgivning eller fastighetsbeskattning.

Varför Fyrklövern?

På Fyrklövern är vi stolta över vad vi gör och vilka vi är. Vi är även stolta över den kunskap och erfarenhet vi gemensamt delar. Vi känner kunderna och deras behov – redan innan de vet vad de behöver. Vi visar vägen och följer med på resan. Utmaningar gör oss lite bättre och effektivare för varje dag. Som människor utvecklas vi tillsammans med våra kunder.

 

För frågor om tjänsten kontakta: Mia Neander 0702-43 90 56, mia.neander@eissrekrytering.se

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan, dock senast den 30 november.

 

Ansök här!

Glad och engagerad erfaren redovisningsekonom till Örebro

Är du en glad redovisningsekonom med ett engagerat förhållningssätt till ditt arbete som vill vara med och utveckla våra ekonomitjänster in i framtiden?

Har du ekonomutbildning på högskolenivå eller är ekonom med lång erfarenhet av redovisningsarbete?

Då kan det vara dig vi söker till vårt kontor i Örebro!

Det är meriterande om du arbetat med företag inom många olika branscher. Det är också meriterande om du har gedigen kunskap inom skatter och koncernredovisning för fåmansbolag och dess ägare.

Fyrklövern drivs av engagemang för kundernas verksamheter och kollegornas uppdrag. Nu växer vi och vill bli fler glada och jordnära medarbetare. I en prestigelös miljö med högt i tak och nära till skratt växer vi i vårt lärande och kunderna växer med oss. Vårt mål är att på bästa sätt hjälpa kunden in i framtiden. Flera av våra kunder är verksamma inom tjänstesektorn för bygg, mark och infrastruktur.

För frågor om tjänsten kontakta: Anders Andersson, 073-944 47 54

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan, dock senast den 21 december 2018.

Ansök här!