HEM
TJÄNSTER
REFERENSER
OM OSS
JOBBA HOS OSS
KONTAKTA OSS
KUNDPORTAL

HEM   TJÄNSTER    REFERENSER   OM OSS    JOBBA HOS OSS    KONTAKTA OSS    KUNDPORTAL‍‍‍

Fyrklövern i Mälardalen AB

E-post: info@4klovern.se
Fax: 021-40 87 39

Org.nr: 556729-8467
God kreditvärdighet sedan 2009
Bisnode 05 Juli 2016

Rådgivning      Redovisning      Jord och Skog       Juridik      

Rådgivning

>> Oavsett om du vill starta ett företag eller kanske redan driver ett, behöver du råd och stöd längs vägen. Inför avgörande förändringar, stora investeringar och beslut kan det vara skönt att ha någon bredvid sig. Som din affärspartner fungerar vi som både rådgivare och bollplank.

Copyright © Fyrklövern i Mälardalen AB 2016 - Allt material skyddas av lagen om upphovsrätt

Rådgivnin‍‍‍g  
Jobbet ‍‍‍som rådgivare innebär att vara ett "bollplank" till företagaren vid beslut de beslut som är viktiga för företagets utveckling.

Redovisning‍‍‍
Vi jobbar med redovisning på ett modernt och effektivt sätt vilket innebär många digitala lösningar.

Jord och skog
Kunduppdragen spänner från stora produktions-jordbruk till små familjeskogsjordbruk.

Juridik‍‍‍
Vi arbetar med nästan all juridik som berör företagare och privatpersoner.

>>

>>

>>

>>

Planering

>> Vi hjälper dig med en ekonomisk planering som är relevant för just ditt företag. Du har tillgång till vår erfarenhet och kunskap när du exempelvis står inför frågor som val av företagsform utifrån skattemässiga, organisatoriska och marknadsmässiga aspekter. Vi hjälper dig med likviditetsbudget, investeringskalkyl eller affärsplan – allt för bästa resultat. Inför investeringar som kräver finansiering tar vi fram rätt underlag och blir ditt stöd vid förhandlingar med banker och finansiärer. Vi är ett bollplank för dina ekonomiska och strategiska frågor.

Uppföljning
>> Vårt fokus i samband med bokslutsgenomgångar är att bidra med en analys av vad som har hänt i företaget. Analysen kan ta sikte på jämförelser med tidigare år, budget och förväntningar eller konkurrenter. Den kan också handla om att följa upp verksamhetens olika grenar. Värdet med analysen består ofta i att vi förklarar ekonomin utifrån rent tillfälliga och individuella omständigheter. Huvudsaken för oss, och dig, är att du förstår resultatrapporten.

Se framåt

>> Vår rådgivning börjar vid sista raden; tillsammans med dig lyfter vi blicken och ser framåt. Genom vårt breda kontaktnät och långa erfarenhet av ekonomisk rådgivning till småföretag har vi gott om åsikter, idéer och förslag. Vi blir ditt stöd för att nå framgångar och hantera motgångar. Rent konkret arbetar vi strukturerat med styrelsearbete, strategimöten och strukturomvandlingar.